AL JAREN EEN BEGRIP IN JOURE

Leer domien silvius spuit- en schilderwerk kennen

Klanten tevreden stellen en van toegevoegde waarde zijn; dát heeft onze focus. Domien Silvius Spuit- en Schilderwerk bestaat sinds 1993.

Met tien vakkundige werknemers en een netwerk aan flexibele krachten hebben wij één gemeenschappelijk doel voor ogen: perfecte schilder-, spuit- en metaalconserveringsprojecten opleveren. Wij zetten ons elke dag in voor duidelijke communicatie en klanten die blij zijn met wat we doen. We zeggen niets voor niets: “Voor elke klus Domien Silvius”.

ontmoet onze professionals

 Richard van den Brenk

Mijn naam is Richard van den Brenk. In 2003 ben ik van Amsterdam naar Friesland verhuisd. Zoekend naar werk als schilder kwam ik na een jaar Domien Silvius tegen. De klik was er meteen. Domien, ook een schilder in hart en nieren, herkende een andere vakidioot. Nu, zoveel jaar later, werk ik nog steeds met veel plezier bij Domien. Iedere dag is anders, en vaak uitdagend. Oplossingen vinden en uitvoeren en een goed werk afleveren, is een mooie taak. Bij afronding van een klus is het een beloning om een tevreden klant te zien. Kortom, werken bij een professioneel bedrijf waar kwaliteit vooropstaat, geeft mijn dag nog steeds kleur!

Don Dijk

Ik ben Don Dijk en werk met veel plezier al negen jaar bij Domien. Doordat het een klein bedrijf is, hebben we onderling goed en leuk contact. De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend: van spuitwerk tot onderhoudswerkzaamheden. Staal, hout, huizen, kerken, molens; van alles maken wij weer iets moois. Samen met een leuke ploeg collega’s gaan wij voor het beste resultaat en streven wij ernaar om iedere klus naar alle tevredenheid van klanten af te ronden. Ik geniet ervan als ik samen met mijn collega’s goed werk heb kunnen leveren. Ik hoop dat we nog vele klanten mogen verwelkomen en kennis kunnen laten maken met ons bedrijf.

Michel

Mijn naam is Michel Jaspers. Sinds 2013 ben ik als schilder werkzaam bij Domien Silvius Spuit- en Schilderwerk. Ooit begonnen als uitzendkracht, heb ik sinds enkele jaren een vaste betrekking. Mijn werkzaamheden zijn gevarieerd en soms uitdagend. Het hele jaar door zijn we druk met diverse klussen: in de zomer pakken we particulier schilderwerk op en in de winter gaan we aan de slag met het saus- en spuitwerk binnen. Ik heb een bepaalde vrijheid om mijn werk te uit te voeren. Hierdoor voel ik me nog meer betrokken en verantwoordelijk voor de interessante klussen die wij oppakken.

Onze specialiteiten

Domien Sylvius Web Icons 2019 02

Schilderwerk

Domien Sylvius Web Icons 2019 03

Spuitwerk

Domien Sylvius Web Icons 2019 04 2

Metaal conservering & brandwerende coating

Sponsoring

Domien Silvius Spuit- en Schilderwerk is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in Joure en omstreken. Ook daarom willen wij graag wat voor de gemeenschap terug doen. Vanuit die gedachte doneren wij aan:

VCA-certificaat

Domien Silvius Spuit- en Schilderwerk voldoet aan de VCA 2008/5.1. Onze professionals hebben een VCA, al onze materialen zijn gekeurd en we werken volgens een vastgesteld stappenplan op gebied van veilig werken.

Merken waar wij mee werken

Ankerstuy Logo domien
Logo Sikkens Zwart
Ppg Logo domien
Sigma Logo Website
Domien Cta

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Domien helpt je graag persoonlijk verder