LAAT JE HUIS STRALEN

Wij verzorgen schilderwerk én spuitwerk. Zo kunnen wij voor elke klus de beste kwaliteit bieden.

spuit- en schilderwerk

Domien Silvius Spuit- en Schilderwerk laat sinds 1993 elke woning van binnen en buiten stralen. Wij verzorgen schilderwerk én spuitwerk. Zo kunnen wij voor elke klus de beste kwaliteit bieden. Vakmanschap hebben wij immers hoog in het vaandel staan.

Domien Particulier

Schilderwerk binnen

Een huis is pas echt een thuis als het aansluit bij jouw smaak en wensen. Om je te helpen kiezen, maken wij kleurstalen en geven wij advies over welke kleur(tint)en het beste aansluiten. We doorlopen de volgende stappen:

 1. Oplevering kleurenplan. Hierin vind je meerdere papieren kleurstalen en een advies met oog op de ondergrond. Is de muur helemaal vlak? Of zit er vliesbehang op? Dit is bepalend voor de materialen die wij gebruiken. Het kleurenplan wordt gepresenteerd zodat je de keuze kunt maken die het beste bij jou past.
 2. Uitvoering van het schilderwerk. Onze schilders gebruiken een checklist waarop staat welke werkzaamheden zijn afgesproken, inclusief een kleurenschema. Als wandafwerking onderdeel is van de klus, dan brengen wij het behang aan of we zetten onze ervaren stukadoor in.
 3. Uitvoering kleine houtreparaties. Denk aan epoxyplamuren van de kozijnen die we schilderen.
 4. Is er sprake van een verhuizing? Dan komen we graag nog een keer langs nadat de meubels zijn verhuisd om eventuele schade bij te werken.
 5. Wil je de trap ook laten schilderen? Dan schilderen we die de eerste keer voor de verhuizing en de tweede keer nadat de verhuizing achter de rug is. 
Bekijk kosten

Schilderwerk buiten

Buitenschilderwerk dient twee doelen: een huis knapt ervan op én het draagt bij aan de duurzaamheid van de woning. Wij gebruiken producten van hoge kwaliteit en geven garanties van vier tot zeven jaar op het schilderwerk, afhankelijk van de materiaalkeuze. Om het schilderwerk goed te houden, moet je het wel jaarlijks schoonmaken. Onze aanpak is als volgt:

 1. Vaststelling staat van onderhoud, zodat we een doordacht plan van aanpak kunnen maken.
 2. Bespreking kleurkeuzes. Je kunt rekenen op ons advies en inzicht voor het beste resultaat. Uiteraard spelen de mogelijkheden in op jouw wensen.
 3. Uitwerking systeemopbouw. Dit bestaat bijvoorbeeld uit schoonmaken van de ondergrond, verwijderen van gebrekkige lagen, gronden, plamuren, kitten, schuren, voorlakken en aflakken. Soms volstaat het om te reinigen, schuren, gronden en aflakken.
 4. Uitvoering van het schilderwerk. Onze schilders gebruiken een checklist met de besproken werkzaamheden en gekozen kleuren.
 5. Melding bij houtrot. Als we tijdens de werkzaamheden houtrot tegenkomen, dan melden we dit direct. Afhankelijk van de ernst kunnen wij dit met epoxy repareren of wordt onze vaste timmerman ingeschakeld.
 6. Realisatie controlebeurt. Na drie jaar kun je optioneel meedoen aan ons onderhoudsproject. De woning wordt buitenom schoongemaakt en bijgewerkt.
Bekijk kosten
particulier

Spuitwerk

Domien Silvius Spuit- en Schilderwerk spuit alles: keukens, deuren, kozijnen, kasten, trappen, bloembakken en lampen. Het enige wat we niet spuiten, zijn auto’s en spack-structuur. Elke ondergrond vraagt om een andere aanpak. Hout wordt bijvoorbeeld anders gespoten dan metaal.

 1. Het spuitwerk is onderdeel van het kleurenplan bij schilderwerkzaamheden. Hierin staat de keuze voor schilderen, sauzen of spuiten.
 2. Spuiten in een lege woning is sneller en mooier dan sauzen. Bij woningen die bewoond zijn, wordt het interieur afgeplakt.
 3. Spuitwerk zorgt voor een strakke afwerking. Binnendeuren worden altijd gespoten voor een optimaal resultaat.
 4. Er wordt hoofdzakelijk met watergedragen en tweecomponentenproducten gewerkt. Spuitwerk in woningen is altijd watergedragen.
 5. Spuiten van deuren kan ook op locatie; dit is afhankelijk van het project.

Indicatie spuit- en schilderwerk

OnderdeelVanaf prijs (excl. btw)
Spuitwerk binnendeuren€ 75 p.s.
Spuitwerk latexwerk (zonder impregneren)€ 7,5 per m2
Spuitwerk keukenkasten€ 25 p.s.
Spuitwerk lampen€ 15 p.s.
SchilderwerkAfhankelijk van project

Als je voor ons kiest, dan kun je ervan uitgaan dat wij deze vanaf prijzen rekenen. Na akkoord op onze offerte, maken we in overleg met de klant een planning om het schilderwerk uit te voeren. Vraag vrijblijvend een offerte op maat op.

Offerte aanvragen

Merken waar wij mee werken

Ankerstuy Logo domien
Logo Sikkens Zwart
Ppg Logo domien
Sigma Logo Website
Domien Cta

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Domien helpt je graag persoonlijk verder