ELKE UITDAGING PROFESSIONEEL OPGELOST

Schilder- en spuitwerk

Bedrijven kunnen ons inschakelen voor kleuradvies voor hun bedrijfspand. Dit advies voeren wij vervolgens uit, bijvoorbeeld met schilderwerkzaamheden aan het interieur, exterieur en coating van de vloeren. Voor een strakker resultaat van het interieur raden wij aan om te spuiten. Passen dit graag aan op uw wensen, gecombineerd met ons advies. Ook kunnen wij losse objecten spuiten, zoals kozijnen, motorblokjes en staalconstructies.

Schakel domien in voor…

Met reeds meer dan 25 jaar ervaring in de markt hebben wij ruime expertise opgedaan in enkele belangrijke specialismes binnen ons vakgebied. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor:

  • Kathodische bescherming
  • Brandwerende coating
  • Transportbeschadigingen
  • Montagebeschadigingen
  • Reparatiewerkzaamheden
  • Spuitwerkzaamheden
Bekijk kosten

metaalconservering en Brandwerende coating

Voor staalconstructiebedrijven en aannemers verzorgt Domien Silvius Spuit- en Schilderwerk metaalconservering en brandwerende coating op staalcontructies. Bij de brandwerende coating wordt een certificaat afgegeven voor de brandweer.

Brandwerende coating

Staalconstructies die worden geplaatst, kunnen met een coating worden behandeld die de constructie 30, 60 of 90 minuten brandwerend maakt. Wanneer deze werkzaamheden door Domien Silvius Spuit- en Schilderwerk worden verricht, dan kunt u er op rekenen dat het voldoet aan de gestelde brandveiligheid voor gebouwen.

INDICATIE metaalconservering & schilder- en spuitwerk

OnderdeelVanaf prijs (excl. btw)
MetaalconserveringAfhankelijk van project
Brandwerende coating€ 27,5 per m2
Spuitwerk binnendeuren€ 75 p.s.
Spuitwerk latexwerk (zonder impregneren)€ 7,5 per m2
SchilderwerkAfhankelijk van project

Als je voor ons kiest, dan kun je ervan uitgaan dat wij je uitdagingen op basis van onze kennis en kunde adequaat oplossen. Wij zorgen dat je er geen omkijken naar hebt. Vraag vrijblijvend een offerte op maat op.

Offerte aanvragen

Merken waar wij mee werken

Ankerstuy Logo domien
Logo Sikkens Zwart
Ppg Logo domien
Sigma Logo Website
Domien Cta

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Domien helpt je graag persoonlijk verder