AF Erkend en VCA gecertificeerd

DomienSilviusSpuit-enSchilderwerkVCAGecertificeerd2014

Steeds meer en hogere veiligheidseisen worden gesteld. Door de intrek in het nieuwe pand aan de Röntgenweg  kan met die  hogere eisen worden gewerkt, zodat sinds 2009 aan het VCA wordt voldaan. Klik op het certificaat voor de pdf versie.

 

AF-erkend-spuit-en-schildersbedrijf
Voor de particulier markt zijn we tevens aangesloten bij de stichting AF zodat iedereen verzekerd is van een betrouwbare basis. Klik op het logo ‘AF erkend’ voor meer informatie.

“We hebben aandacht voor de klant, denken met hen mee en geven vakkundig advies”. Klanten durven soms niet om alleen advies te vragen.  Bij ons geldt nog steeds: altijd vrijblijvend en vakkundig advies! “Klanten die vragen worden niet overgeslagen!”

Nu 6% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar! Per 15 september 2009 is de lage BTW-regeling voor schilder- en stukadoorwerken verbeterd. U betaalt het lage BTW-tarief van 6% voor schilder- en stukadoorwerk indien de woning door particulieren wordt bewoond en de woning ouder is dan 2 jaar. Deze periode van 2 jaar wordt gerekend vanaf het moment dat de woning daadwerkelijk na de oplevering bewoond is. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw, tuinhekken enz. vallen ook onder het begrip ‘woning’. Voorwaarde is wel dat zij zich bevinden op hetzelfde perceel als de woning.

Voor woningonderhoud aan particuliere woningen die ouder zijn dan 2 jaar  wordt 6% BTW in rekening gebracht i.p.v. 21% BTW.         Uw voordeel dus 15%!